Presentació

ATRI CULTURA I PATRIMONI SLU és una empresa que compta amb professionals i col·laboradors amb una àmplia experiència en l’àmbit de  l’arqueologia i la història, el patrimoni històric cultural, la museologia, la investigació i la documentació, així com en la gestió i difusió de projectes culturaSanta Pau - Garrotxals i en activitats de dinamització i didàctica del patrimoni cultural.

Les principals línies del nostre projecte van lligades a la gestió, difusió, investigació i didàctica del patrimoni cultural, la història i l’arqueologia. Oferim assessorament en valoració de patrimoni cultural, inventaris i catàlegs de patrimoni, serveis de recerca i d’investigació històrica i arqueològica, exposicions, confecció i senyalització de rutes turístiques, visites culturals programades o a petició del client, i xerrades, conferències i tallers per a tot tipus de públic.

Ens posem al servei de particulars, empreses, fundacions privades, associacions, centres culturals i socials, biblioteques, arxius, escoles, instituts, casals de gent gran, centres cívics, grups excursionistes, així com tot tipus d’administracions públiques, consorcis, empreses públiques, etc.

Els professionals de la gestió cultural treballem per donar resposta a les diverses necessitats, relacionades amb la cultura i el patrimoni, que sorgeixen a l’Administració pública, al sector privat i a la societat civil davant les noves realitats del sector cultural. L’experiència dels professionals d’Atri Cultura i Patrimoni en el sector de la gestió en patrimoni cultural aporta un valor afegit en els serveis d’interpretació del patrimoni i de turisme cultural.monestir Pedralbes Barcelona

Entenem que el patrimoni cultural és un element de rendibilitat científica, educativa, social, cultural, econòmica i turística que s’ha de saber valorar i transformar en un producte al servei de la societat. Per això, treballem amb l’objectiu d’apropar el patrimoni i la història a tothom que hi estigui interessat o que necessiti els nostres serveis. Els criteris de treball que utilitzem es basen en satisfer la demanda del client, però sense oblidar mai el rigor històric i científic.

Amb aquestes premisses i gràcies a l’experiència dels nostres professionals en el sector de la gestió, recerca, difusió i didàctica del patrimoni cultural, la història i l’arqueologia, oferim solucions personalitzades i adequades a les característiques pròpies de cada encàrrec i a les necessitats i possibilitats de cada client a través dels serveis que oferim i des de la nostra Consultoria cultural i històrica. També estem oberts a noves propostes i a suggeriments dels clients.

Qui som?

Joan Llinàs i Pol

Llicenciat en Filosofia i Lletres, Geografia i Història [UAB,1989].

Historiador i arqueòleg.

Director de Projectes i Consultor en Patrimoni Cultural.

Emma Llach i Palmada

Llicenciada en Història [UdG, 2001] i en Documentació [UOC, 2007].

Documentalista i historiadora.

Tècnica en Gestió Cultural i Documental. Gerent.

 

Atri Cultura i Patrimoni, SLU. || C. Nou, 60, 2n. 17455 Caldes de Malavella (Girona) ||

Tel.972.470.735 /620.969.762 || a/e: info@atri.cat