Amb les nostres exclusives VISITES, RUTES I EXPERIÈNCIES CULTURALS us proposem unes activitats úniques per viure i descobrir la comarca de la Selva històrica d’una forma diferent i única, de primera mà amb els experts, historiadors i arqueòlegs locals, on es poden combinar visites o rutes culturals amb activitats lúdiques o gastronòmiques locals.

Són experiències singulars i de proximitat, perquè t’emocionis amb la nostra història i gaudeixis del nostre país.

Descobrir el nostre entorn i la nostra història és la millor garantia de la seva conservació, pervivència i transmissió a les properes generacions. Conèixer el país i la seva cultura és estimar-lo.

Les nostres activitats sempre són presencials i de proximitat, amb grups reduïts, perquè considerem que s’ha de trepitjar la terra i viure les coses in situ. I sobretot part de l’experiència també sou vosaltres, amb la vostra interacció i participació.

Una experiència única i molt especial, ideal per a grups privats i reduïts!

*Fent aquesta activitat esteu recolzant a petites empreses familiars, com nosaltres, alhora que doneu a conèixer la història i la cultura del nostre país.

Podeu consultar la informació de les activitats a través dels següents enllaços i com realitzar les vostres RESERVES a la nostra web experienciesculturals.cat

Informació general i condicions:

 • Atri Cultura i Patrimoni SLU. 972.470.735 a/e: info @ atri.cat / www.atri.cat / www.experienciesculturals.cat
 • Els menors de 18 anys han d’anar acompanyats d’un adult.
 • Consultar el detall de cada activitat per saber si són aptes o no per a persones amb mobilitat reduïda, o bé si són adaptables.
 • Els desplaçaments no estan inclosos en el preu de l’activitat.
 • Fins al punt de trobada de l’inici de l’activitat s’ha d’arribar amb cotxe particular i en algunes activitats es pot arribar amb transport públic (tren o autobús).
 • Si són activitats exteriors, es poden portar animals de companyia, com gossos, sempre que vagin lligats i no siguin de races perilloses. Som pet friendly.
 • Les Visites culturals d’Atri Cultura i Patrimoni SLU: la majoria són en entorns urbans, amb predomini dels exteriors, i són idònies tot l’any. El mitjà de locomoció és a peu i en general són aptes per a tots els públics. Consulteu condicions específiques. Per arribar al punt de trobada de l’inici de les activitats es pot fer en vehicle particular o en transport públic (autobús o tren, segons la localitat).
 • Les Rutes culturals d’Atri Cultura i Patrimoni SLU: la majoria són en espais naturals i/o urbans, i s’ha de realitzar trasllat entre diversos punts, fet que requereix desplaçaments en cotxe particular (propi). El mitjà de locomoció és en cotxe (propi) i a peu. En general, són aptes per a tots els públics, consulteu condicions específiques de cada activitat. Els desplaçaments no estan inclosos en el preu de l’activitat.
 • Les Rutes de Descoberta d’Atri Cultura i Patrimoni SLU: la majoria són en espais naturals i/o algun tram urbà, i el mitjà de locomoció principal a partir del punt de trobada i d’inici de la ruta és a peu. En general són rutes per entorns naturals, de castells i/o ermites. S’ha de tenir en compte la distància a caminar i la durada de l’activitat. En general, no són recomanades per a menors de 8 anys ni per a persones amb mobilitat reduïda.
 • Algunes rutes de descoberta cultural poden ser circulars o no. En aquest darrer cas s’ha de preveure deixar un cotxe al punt de finalització o bé retornar pel mateix camí fins al punt de sortida.
 • En les rutes culturals i les rutes de descoberta en entorns naturals es recomana portar calçat adequat, menjar i beguda. En cas d’èpoques de calor, portar barret i crema solar.
 • Algunes rutes de descoberta es poden convertir en rutes culturals (desplaçament en cotxes particulars) si els camins són aptes per a tot tipus de vehicles.
 • Totes aquestes activitats es poden realitzar per a grups privats o concertats amb reserva prèvia o els dies programats dins de cicles com ”Descobreix la Selva: Visites i Rutes Culturals” que realitzem a l’estiu.
 • Per activitats no disponibles en promoció o a la botiga, i per a grups més grans, sol·liciteu pressupost.
 • Les activitats programades es poden consultar a: www.atri.cat/agenda i www.experienciesculturals.cat

Per a més informació, contacteu amb nosaltres: https://www.atri.cat/contacte

Atri Cultura i Patrimoni SLU és una empresa familiar adherida a: