En aquest apartat podreu consultar l’agenda de les visites  i rutes culturals que programem dins el cicle “Descobreix la Selva: visites culturals” i de les Experiències Culturals. Totes aquestes activitats també es poden realitzar per a grups concertats (associacions, escoles, casals de jubilats, famílies, etc.)

Amb aquestes activitats proposem que us endinseu a la Selva més sorprenent i desconeguda. I que us emocioneu amb la nostra història i gaudiu del nostre país.

Un valor afegit d’aquestes activitats és que es fan de la mà d’especialistes -historiadors i/o arqueòlegs- amb un coneixement directe dels elements i indrets que es visiten.

Ens agrada treballar perquè el coneixement del nostre entorn i de la nostra història arribi a tothom: conèixer el patrimoni i el nostre país, és estimar-lo.

Properament podreu consultar les activitats programades de les Visites i Rutes Culturals 2020.

Recordeu que totes les visites, rutes i experiències culturals que tenim en catàleg es poden realitzar per a grups concertats. Contacteu amb nosaltres per fer les vostres reserves!

Descobreix la Selva: Programació 2019 (estem treballant en la programació 2020)

VISITES I RUTES CULTURALS

Visites i rutes culturals a la comarca de la Selva. De maig a setembre, cada segon cap de setmana de mes hem programat una visita o ruta cultural.

Visites i rutes culturals a la comarca de la Selva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A més, tots els dijous de juliol i agost (excepte 15/08) podràs gaudir de la visita cultural amb l’arqueòleg Joan Llinàs, director de les excavacions a les Termes Romanes, a Caldes de Malavella. Consulta les activitats i fes la teva reserva.