XIV Cap de Setmana Ibèric a Puig de Castellet i al Centre d’Interpretació dels Ibers de Can Saragossa (Lloret de Mar, la Selva. Costa Brava – Girona).  Dissabte 4 i diumenge 5 d’octubre de 2014: Visites guiades al jaciment de Puig de Castellet i a l’exposició “El món iber a Lloret de Mar”, contes infantils i jornada de portes obertes.

El Cap de Setmana Ibèric és una proposta plena d’activitats gratuïtes per conèixer els ibers i les seves aportacions a la nostra cultura d’una forma lúdica i divertida. Cada any es selecciona un tema específic del món ibèric entorn del qual es dissenyen totes les activitats. Per a l’edició d’enguany s’ha triat: + DONA!. La dona al món ibèric.

cartell_XIV_CSI_Lloret_2014

Dins les activitats del XIV Cap de Setmana Ibèric (2014), vam crear els continguts de la sessió “Històries i contes de les dones iberes al jaciment de Puig de Castellet (Lloret de Mar)”. En aquest cas, vam fer el guió, creació i redacció de les “Històries i contes dels ibers a Lloret de Mar”, on a través de la família d’en Kulkas i l’Eredeta es van explicar alguns aspectes del món iber a Lloret i dels jaciments ibèrics de Puig Castellet, Montbarbat i Turó Rodó. De forma didàctica, a través d’aquests contes es va aprovar la història quotidiana d’un poblat pertanyent a la tribu dels Indigets. Dos actors, prèviament formats, van recrear en Kulkas i l’Edereta i van explicar als nens i nenes contes, històries i anècdotes a partir de les quals, d’una manera divertida i participativa, van conèixer com era la vida quotidiana de les dones que vivien en el poblat.

Dins les activitats del XIV Cap de Setmana Ibèric (2014), vam crear la “Sessió d’Històries i contes de les dones iberes al jaciment de Puig de Castellet (Lloret de Mar)”.
Dins les activitats del XIV Cap de Setmana Ibèric (2014), vam crear el guió i els continguts de la sessió “Històries i contes de les dones iberes al jaciment de Puig de Castellet (Lloret de Mar)”.
XIV Cap de Setmana Ibèric a Lloret de Mar. 4 i 5 d’octubre de 2014