NOVETAT:

Amb el confinament comarcal a partir del dilluns 8 de febrer de 2021, hem prorrogat la promoció dels Val Regal o Autoregal, per a tot l’any 2021.

Consulta aquí la promoció 2021 dels Vals Regal o visites per a grups petits i privats.

LES PROPOSTES D’ATRI CULTURA I PATRIMONI

Noves propostes de Vals Regal: 8 activitats imprescindibles a la comarca de la Selva!

A través de les Experiències Culturals us oferim un viatge al passat a través del patrimoni, la història i el paisatge de la Selva històrica.

Les nostres activitats sempre són presencials i de proximitat, amb grups reduïts, perquè considerem que s’ha de trepitjar la terra i viure les coses in situ. I sobretot part de l’experiència també sou vosaltres, amb la vostra interacció i participació.

Descobrir el nostre país, gaudir del patrimoni, inspirar-se observant, fotografiar detalls arquitectònics o naturals, trepitjar el territori i respirar la natura. Aquestes són algunes de les propostes que us convidem a fer amb les nostres Experiències Culturals: Visites amb l’arqueòleg, Visites o Rutes Culturals i Rutes de Descoberta.

Els vals regal són de diferents característiques i imports, i també us en podem preparar a mida. Per aquestes festes nadalenques de l’any 2020-21 us n’hem preparat 8, però si no trobeu el que busqueu, contacteu-nos.

Una experiència única i molt especial, ideal per a grups privats i reduïts!

*Fent aquest regal esteu recolzant a petites empreses familiars, com nosaltres, alhora que doneu a conèixer la història i la cultura del nostre país.

Què inclou?
– Inclou la realització de l’Experiència Cultural escollida amb un historiador i/o arqueòleg professional.
– El val es podrà bescanviar fins el 31/12/2021 en una data concertada (grup privat) o en les dates programades (si hi ha places disponibles).

Activitats incloses dins la promoció Val Regal Descobreix la Selva amb Atri Cultura (Nadal 2020 – Reis 2021):

Preu de l’activitat:
A partir de 30€ . Preus amb IVA inclòs.

Condicions de les activitats:
– Experiència disponible tot l’any. Vàlid fins a 31 de desembre de 2021.
– És necessari fer la reserva amb certa antelació.
– Les activitats d’aquesta promoció són per a grups màxims de 6 persones segons les restriccions vigents (per grups més grans, consulteu-nos). Es seguiran les normatives i mesures de seguretat vigents.
– Com a mesura preventiva del COVID19 s’estableix la transferència bancària com a sistema de pagament de les activitats.
– La durada de la visita, segons activitat, és de 1,5h a 3h aprox.

Per informació i reserves consulteu aquest apartat: Com fer la compra del val regal?

SOBRE NOSALTRES:

  • Som una empresa familiar -d’historiadors, arqueòlegs i documentalistes- dedicada als serveis tècnics, arqueològics, culturals i turístics des de l’any 2013.
  • Estem especialitzats i som amfitrions en activitats de turisme cultural a la comarca de la Selva i a la Selva històrica (part del Gironès i del Maresme) .
  • La nostra missió és apropar i descobrir llocs i històries poc conegudes i amb un gran valor cultural, històric i paisatgístic.

PER QUÈ AMB ATRI CULTURA?

  • Perquè la nostra autenticitat és no vendre fum. Tenim el que tenim i ens agrada explicar-ho i transmetre-ho tal com és, de forma divulgativa per a tots els públics i amb rigor científic.
  • Perquè les activitats és realitzen de la mà d’historiadors i arqueòlegs, que compten amb una llarga trajectòria com a professionals de la divulgació històrica, arqueològica i patrimonial.
  • Perquè fa anys que realitzem excavacions arqueològiques, estudis, publicacions i recerques històriques, i hi ha coses úniques que només nosaltres us podem explicar de primera mà.
  • Perquè creem i realitzem les nostres pròpies visites, rutes i experiències que tenim en catàleg, que programem o que fem a mida segons el que ens demaneu.
  • Perquè valorem la comarca on hem nascut i on vivim, la coneixem, i vetllem per transmetre’n els petits secrets patrimonials i els valors naturals i paisatgístics.
  • Perquè visitant la comarca històrica de la Selva també afavorim l’economia local i el producte local de proximitat.

⇒ Generem coneixement local
Descobrir el nostre entorn i la nostra història és la millor garantia de la seva conservació, pervivència i transmissió a les properes generacions.
Col·laborem amb petites empreses i productors del territori i fem divulgació sobre els valors patrimonials de la comarca.

⇒ L’arrelament al territori
Ser amfitrions a la nostra terra, on us portem a descobrir racons poc coneguts en espais naturals i d’interès històric. Despertar-vos la curiositat pel nostre passat històric col·lectiu i valorar perquè som un país amb molta història.

⇒ Sostenibilitat
En algunes visites culturals s’hi pot arribar en transport públic (principalment tren).
D’altres no, perquè són en espais naturals de les Guilleries o al massís de Cadiretes, però al ser activitats amb grups molt reduïts, també tenim en compte la conservació, preservació i difusió de la natura.

*Us recordem que no tanquem per vacances (excepte 25 i 26/12/20, i 06/01/21), i ens podeu trobar disponibles en els següents horaris:
– De dilluns a divendres: de 8 a 19h
– Caps de setmana i festius: de 9.30 a 13h

Per qualsevol qüestió, projecte, proposta o suggeriment, no dubteu a contactar amb nosaltres.

Cuideu-vos i esperem veure’ns aviat.
Moltes gràcies, i salut!

Joan Llinàs i Emma Llach
Atri Cultura i Patrimoni SLU
Desembre de 2020

El millor regal, una Experiència Cultural!