Viu la història i gaudeix del patrimoni cultural amb les Visites, Rutes i Experiències Culturals que tenim en catàleg, programem o fem a mida:

Vols una visita diferent de veritat? Doncs no et pots perdre les nostres visites o rutes culturals amb l’arqueòleg de les excavacions! Deixa’t sorprendre amb les curiositats de les excavacions arqueològiques i les troballes que s’han realitzat de la mà de l’arqueòleg que ho ha excavat. Són visites úniques i molt especials.

Amb aquestes experiències, proposem que t’endinsis a la Selva més sorprenent i desconeguda! Volem que t’emocionis amb la nostra història i gaudeixis del nostre país!

Imatges cedides pel grup – professors jubilats de l’Institut Montilivi de Girona (tardor 2019)

Descobreix el patrimoni cultural de la mà de l’arqueòleg i veuràs el patrimoni amb ulls de científic. Saps que l’arqueologia també és una ciència? La paraula arqueologia procedeix del grec archaios (vell o antic), i de logos (ciència). Tot un món per descobrir! Ens hi acompanyes?

Alguns exemples d’aquestes visites que tenim en catàleg són:

Visita Cultural amb l’arqueòleg:

  • Caldes Romana i Medieval (Caldes de Malavella, la Selva, Girona)
  • Caldes Termal i Modernista (Caldes de Malavella, la Selva, Girona)
  • Descobrim els ibers i el Turó Rodó (Lloret de Mar, la Selva, Girona)

Ruta Cultural amb l’arqueòleg:

  • Romans a la Selva. De la vil·la a la civitas romana (Tossa de Mar – Caldes de Malavella, la Selva, Girona)
  • Ruta de castells selvatans amb l’arqueòleg (Caldes de Malavella, Vidreres i Maçanet de la Selva, la Selva, Girona)

Experiència Cultural amb  l’arqueòleg:

  • Maridem arqueologia i Cervesa Artesana (Castell de Sant Iscle, Vidreres, la Selva)
  • Descobreix Caldes i viu el termalisme (Termes romanes i modernisme a Caldes de Malavella, la Selva)
  • Endinsa’t a la vila termal de Caldes de Malavella (Termes romanes de Caldes de Malavella, la Selva)
Visita realitzada al Castell de Sant Iscle, organitzada per l’entitat Vitraris, dins els actes de la Festa Petita de Vidreres. Imatges realitzades per l’Assumpta de Vitraris (tardor 2019)

El nostre ofici, historiadors i arqueòlegs, és la nostra passió. Per això ens agrada i gaudim del patrimoni, la història i l’arqueologia, i som uns experts en les rutes culturals a la comarca de la Selva i al Vescomtat de Cabrera.

Voleu fer un visita cultural per descobrir aquest magnífic patrimoni? Sou una associació, un grup d’amics o una família, i voleu gaudir de les rutes culturals a la comarca de la Selva? Truqueu-nos al 972.470.735 o envieu-nos un correu amb les vostres dades a info@atri.cat i us sorprendreu de tot el que es pot visitar!

Algunes de les nostres propostes de visites i rutes culturals les trobareu en aquest enllaç: http://experienciesculturals.cat/visites-i-rutes-culturals/ i d’altres no, perquè són a mida i les dissenyem i preparem segons les vostres sol·licituds.

Per a més informació, podeu consultar la nostra pàgina web d’Experiències Culturals o bé us podeu posar en contacte amb nosaltres per fer les reserves.

A Atri Cultura i Patrimoni creem i realitzem les nostres pròpies visites, rutes i experiències que tenim en catàleg i altres les fem a mida, segons el que ens demaneu.

Vols descobrir el patrimoni cultural de la mà de l’arqueòleg?